

## Energy Efficiency Board Marketing Committee Meeting Wednesday, August 31, 2016, 2:30 – 4:00 p.m.

Commissioner's Conference Room, 10 Franklin Square, New Britain, CT

Call in number: (571) 317-3122 / Passcode: 522-997-293 Webinar link: <u>https://global.gotomeeting.com/join/522997293</u> Meeting materials available at: <u>https://app.box.com/s/hh3oxp519kx1wpsh9yr6fjsi9cf0sks4</u>

## AGENDA

1.	Introduction and agenda review	2:30 p.m. — Jamie Howland
2.	Review and approval of the May and July meeting minutes; Report on the July status update sent to the Connecticut Green Bank (CGB)	2:30 - 2:35 p.m. — 5 min., Jamie Howland, Violette Radomski
3.	Public Comment	2:35 - 2:45 p.m. — 10 min. (or as time is needed)
4.	Market research update, including results of the spring brand campaign and message testing	2:45 - 3:55 p.m. — 15 min., Mark Grindell, Violette Radomski
5.	Company update on enhancements to HES marketing, including results of A/B message testing	2:55 - 3:15 p.m. — 20 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
6.	Overview and review of 2017 Statewide Marketing Plan outline	3:15 - 3:25 p.m. — 10 min., Mark Grindell, Ellen Rosenthal
7.	Company-proposed social media goals	3:25 - 3:35 p.m. — 10 min., Cheryl Mattson

- 8. Update on website developments and enhancements including search engine optimization
- 9. Results of spring/summer digital campaigns
- 10. Other business and agenda items for the next Marketing Committee meeting
  - Continued discussion on 2017 Statewide Marketing Plan
  - Approval of social media goals
  - Continued discussion on enhanced HES marketing

3:35 - 3:45 p.m. – 10 min., Cheryl Mattson

3:45 - 3:55 p.m. — 10 min., Ellen Rosenthal

3:55 - 4:00 p.m. — 5 min., Jamie Howland